header_v2old

Нови продукти


Вижте още нови продукти...

Всички продукти на SBS


Вижте още продукти от SBS...

Продукти в промоция


Вижте още продукти в промоция...

Най-продавани продукти


Вижте още най-продавани продукти...

Начини на плащане

в брой при доставка (наложен платеж)
по банков път
с кредитна/дебитна карта през ePay.bg
tbilogo продукти на изплащане с ТиБиАй кредит

Доставка

speedy

Топчета SBS Eurobase 1кг 20мм Топчета SBS Eurobase 1кг 20мм
Индикатор Complete Indicator Индикатор Complete Indicator
Индикатор Complete Indicator Индикатор Complete Indicator

Политика за поверителност

Ние, от MAXFISH.NET вярваме, че заслужавате нужното уважение, когато става въпрос за сигурност и използване на лична информация, така че ние Ви предлагаме нашата политика за поверителност.

Нашата политика за сигурност се прилага за всички настоящи и бивши клиенти и може да бъде променяна през различните периоди от време. Запазваме си правото да актуализираме и променяме тази политика по всяко време без предизвестие.

Вашето съгласие

С предоставянето на данните си и използване на нашите услуги, Вие приемате тази политика за поверителност и давате изрично съгласие за използване на лична информация по начина, описан по-долу. Ако отхвърляте някой от възможните начини за използване, описани по-долу, моля не ползвайте услугите на сайтa MAXFISH.NET.

Сигурност

Ние осъзнаваме необходимостта от подходяща защита и управление на личната информация, която ни предоставяте. Ето защо, ние максимално ограничаваме исканата лична информация за Вашата сигурност: трите имена, адрес и телефон за връзка.

Не събираме и не съхраняваме данни, номера и каквато и да е информация за кредитни карти. За плащания по електронен път ние използваме независими компании (ePay.bg), които приемат и обработват плащанията за предлаганите от нас продукти.

Всички лични данни на потребителя се събират, обработват и съхраняват при условия и реда на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Събиране на лични данни

Ние събираме информация за Вас директно от Вашата онлайн заявка. Единствено използваме Вашите данни за удовелетворяване на Вашата заявка.

Връзки с трети страни

MAXFISH.NET няма да продава, преотстъпва, показва, разменя или по друг начин разкрива Вашата лична информация на лица извън MAXFISH.NET. Ние споделяме данните, които ни предоставяте с трети страни, участващи в процеса на предоставяне на услугата, като куриерска фирма, например.

Начини за плащане

Плащане в брой при доставката (наложен платеж)

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

Плащане по банков път

При избиране на този начин на плащане е необходимо да извършите банков превод към следната сметка:

Получател: Бончевстрой ООД
IBAN: BG57PRCB92301038450522
BIC: PRCBBGSF
Банка: ПроКредит Банк

Същата ще получите и в потвърждаващ е-мейл на вашата поща.
Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.


Плащане с дебитна или кредитна карта през ePay.bg (карти Борика, Maestro, MasterCard, VISA, Visa Electron, микросметка ePay.bg)

Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка или микросметка в ePay.bg, можете да платите през системата ePay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки, за да бъдете върнати в страницата на www.maxfish.net и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

Удобно пазаруване и продукти на изплащане с ТиБиАй кредит на място в магазина

Плащане чрез пос терминал на място в магазина